- 1moset banan (Gerne ret moden)
- 100 g smør (Smeltet og afkølet)
- 1 tsk. bagepulver
- 3 æg
- 170 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 125 g hvedemel
- 100-150 g overtrækschokolade
Banankage muffins
En klassiker der aldrig går af mode.
Æggene piskes sammen med sukker samt vaniljesukkeret, til en luftig masse.
Mel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i dejen, så denne stadig er luftig.
Den moste banan vendes herefter i massen.
Så er massen klar til at blive hældt på muffin forme. Den kan også blot laves på gammeldags maner, i en “franskbrøds form”.
Fyld muffins forme, indtil dejen er brugt op 🙂
Sæt ovnen på 175 grader, og sæt pladen ind.
Denne portion blev bagt i ca. 45 minutter, så var de klar – Men hold øje med den jævnligt, indtil de har farve som på dette billede ca.
Vil du pynte dem med chokolade, så smelt chokoladen forsigtigt i et vandbad eller direkte i en gryde ved lav varme. Put chokoladen på de færdige banankage muffins og så er de klar. 🙂