- 3 æg
- 1½ dl sukker (125 g)
- 1 dl hvedemel (60 g)
- ½ dl kartoffelmel (35 g)
- 1 tsk. bagepulver
- Fedtstof til formen
- Fyld:
- Chokolade (50 g)
- Marmelade (Efter eget valg)
- 2 dl sødmælk
- 3 æggeblommer
- 25 g sukker
- 1 stor spk. marizenamel
- 1 tsk vanilje sukker
Roulade med fersken, creme og chokolade
Pisk æg og sukker til en hvid masse. Vend mel samt bagepulver i æggesnapsen.
Dejen hældes på en bageplade hvor der er bagepapir på. Bag kagen i ca. 5 minutter på 225. OBS: Hold øje da den hurtigt brænder på.
Vend kagen ud på et stykke bagepapir med f.eks. sukker eller kokos så den ikke hænger ved.
Tilsæt den ønsket creme, smør den i et jævnt lag ud på kagen. På denne har jeg valgt at tilføje syltede ferskner og noget revet chokolade, ca. 50 g. Herefter rulles rouladen sammen i bagepapir.
Fyld til rouladen.
Æg, sukker, maizenamel og vanilje piskes sammen.
Mælken varmes op, og den ovenstående masse hældes i mælken, røres rundt til det bliver tykt.
Når cremen er tyk afkøles den og er klar til brug.