- 2 dl kærnemælk
- 50g gær
- 75g mararine
- 100g fuldkorn
- 300g hvedemel
- 1 tsk salt
- pølser
- 1 æg til pensling
- frø til pynt
Lækre pølsehorn med fuldkorn
Start med at smelte margarinen nå den er smeltet tager du gryden af varmen og kommer kærnemælken i. Hæld det hele i en skål og tilsæt gæren og salt. Derefter tilføjer du melen, både hvedemel og fuldkornsmel lidt efter lidt mens du røre det hele til en ens artet dej.
Lad dejen hæve lunt i 30 min. Rul dejen ud i en cirkel og skær ud som et hjul.Kom en pølse og evt lidt ketchup på den brede ende og rul den sammen til et horn.
Lad pøsehornene hæve yderligere i 15min eller indtil oven er forvarmet til 220 grader. Pensel med æg og drys med frø. Bag pøsehornene ca 12-15 min.