- 1/2 squash
- 1 1/2 gulerod
- 1 selleri
- 1 pastinak
- 6 timian kviste
- 2 kyllingebryster
- Tilbehør: nudler
Stegt kylling med grøntsager og timian kviste
Start med at hælde olie på en varm pande og skære kyllingen i tynde strimler. Ha’ de grøntsager klar som du skal bruge, inden kyllingen kommer på panden, da det skal have næsten samme tid.
Snit grøntsagerne i nogle fine skiver. Timian kvistene tilsættes samme tid som grøntsagerne. Kyllingen kommes på panden og lynsteger 2 min. ca. herefter kommes grøntsagerne på. Lad det stege til grøntsagerne er møre, men der skal stadig være “bid” i dem. Krydr med salt og peber.
Når du mener der kun er et par minutter tilbage, tilsætter du basilikums blade. Basilikums bladene og timian kvistene tilfører retten en fantastisk smag.
Sæt noget vand over og bring det i kog. Når det koger kommer du nudlerne i, de skal kun have en 3-5 min. Alt efter hvad for nogen du bruger. Smag på dem inden du hælder vandet fra 🙂
Du kan vælge at blande nudlerne sammen med kyllingen og grøntsagerne i panden. Så bliver det lidt mere jævnt fordelt, og nudlerne suger lidt af den gode smag med, som evt. kunne ligge på panden..
Dette er en lækker ret som ligger let i maven.