- 8 æg
- 50 gr. tomater
- Basilikum
- Lidt revet ost
- 1 pakke bacon
- Salt
- Peber
Æggekage med tomat, basilikum og ost
Mangler du lidt inspiration til et måltid, så prøv denne lækre æggekage.
Først skal æggene slåes ud i en skål og røres sammen så det er en jævn masse. ½ tsk. salt tilsættes og lidt peber.
Skær tomaterne i nogle små stykker og skyl basilikummen.
Panden varmes op med lidt fedtstof til stegningen. Kom lidt ost på panden og tilsæt så tomaterne samt basilikum. Lad dette stege ca. 1 minut.
Så tilsættes æggemassen. Har du en pande med et låg så put det over. Æggekagen skal stege i ca. 10 minutter (Hold øje med den under vejs, og husk at den ikke må få for meget varme, så brænder den på)
Er du til bacon kan du steget det på en anden pande imens eller ovnen 🙂