- 1 fennikel
- 1/2 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1/2 courgette
- 1 tsk tørret organe
- 1 tsk tørret mynte
- oliven olie
- salt og peber
- en lille håndfuld basilikum
- saft af 1/2 citron
- Kryddereddike eller hvidvinseddike
Bruschetta med hjemmelavet salsa fyld
I dag står den på Salsa til Bruschetta!
Vi får gæster i aften og jeg har i øjeblikket tomat og grøntsags flip 🙂 Så jeg besluttede mig for, at lave bruschetta til forret. Nogle med grøntsags salsa. og nogle med tomat, basilikum, ost og chorizo. Men her er opskriften på grøntsags salsa.
Start med at forvarme ovnen på 225 grader. Skær alle grøntsagerne ud. Vend de hakkede grøntsager med oliven olie, oregano og mynte. Krydr med salt og peber og steg dem i ovnen i 25 min De sidste 5 min sætter du ovnen på grill – hold øje med dem for nogle ovne går det stærkt på.
Tag grøntsagerne ud og lad dem køle af. Hak dem i en foodprocessor sammen med en håndfuld basilikum til resultatet minder om salsa. Smag det til med olivenolie, citronsaft og eddike. Smør hele herligheden på et stykker ristet brød og servere det på et smukt fad. Så er der sommer : )
Tips: Man kan også godt komme et rød løg i. så du får farverne. gul, rød, grøn, og lilla og smagen er fantastisk. Håber du nyder vores Salsa til Bruschetta