10-12 Servings ~ 45 minutes
  • 70g smør
  • 75g sukker
  • 1 tsk vaniliesukker
  • 80g marcipan
  • 1 æg
  • 1 dl cremefraiche
  • 125g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100g mørk chokolade
Opskrift:

Muffins med marcipan og chokolade

Marcipan og chokolade så bliver det ikke bedre og nemmere  🙂

1.  Rør smør, sukker, reven marcipan og vaniljesukker til det er cremet og luftigt. Pisk ægget i efterfølgende. Pisk det hele rigtig godt, hvis der er en turbo knap så tryk på den.

2.  Rør cremefraiche, mel og bagepulver i dejen og vend til sidst chokoladen i.

3.  Find nogen forme og fyld dejen i dem.

Jeg købte chokolade knapper, men alm chokoladeplade som du hakker er også fint. Bag dem i ovnen på 180 grader i 20 min.
Man kan vælge at pynte det med chokolade eller vanilje glasur, eller spise dem som de er 🙂

Marcipan muffins med chokolade

Marcipan muffins med chokolade