- 1 svinemørbrad
- 1 pakke pikantost (Kan sagtens være light!)
- En god håndfuld persille
- Ca. 2 pakker bacon/skinke/parmaskinke
- Salt
- Peber
Svinemørbrad med bacon og pikantost
– Det bør de fleste kunne sætte tænderne i 😉
Retten er rigtig nem at lave og ja langt de fleste jeg har serveret det for har i hvert fald ikke rynket på næsen.
Find et skærebræt og tag svinemørbraden frem, rens den af for det værste fedt og sener. Lig den til side igen.
Lav et lag af bacon/skinke, så det er klar til at blive rullet om svinemørbraden, kom salt/peber på her – Tag pikantosten frem og giv svinemørbraden et godt lag hele vejen rundt. Når det er gjort tilsættes en god håndfuld persille og deles rundt omkring – Kan evt. også røres sammen med ostens samt salt og peber for at gøre processen nemmere. 🙂
Her efter skal baconen/skinken blot vikles omkring også er den klar til ovnen – Den skal have ca 30 – 35 minutter ved 180 gr. Jeg kan godt lide min blot en anelse rosa – så den endnu har en masse saft og kraft. Er du ikke til det så giv den 5 minutter ekstra.
Som regel når vi laver denne ret får vi den med kartofler i ovnen eller flødekartofler 🙂
Så er der serveret 🙂