5-6 Servings ~ 1 hour
  • 400g reven rodfrugt ca
  • 2 store pastinak 3 store persillerod
  • 4 dl mælk
  • 8 æg
  • 250g mel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • tilbehør
  • 400g oksekød
  • 3 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tak spidskommen
  • 1/2 timian
  • 1/2 gurkemeje
  • salt
  • cremefraiche og purløg
Opskrift:

Denne opskrift på rodfrugte pandekager har jeg fået, af min søde søde klasse kammerat Sara. Hun er en utrolig dejlig pige trods hendes unge alder er hun en haj til, at lave god sund mad. Hun er super god til, at finde sunde opskrifter som umiddelbart ikke virker til, at være sunde eller slanke mad. Du føler slet ikke, at du spiser rodfrugter/grøntsager. Pandekagerne er også gode kolde som en lille snak. Denne opskrift gik rent hjem både os min datter og kæreste. Så prøv dem endelig.

Opskriften er meget simpel, du skal blot blande alle ingredienser sammen og stege dem på panden som de traditionelle pandekager i plejer at lave. Du vil få omkring 5-6 pandekager.

rodfrugt, æg, mælk salt og peber

Rodfrugt, æg, mælk salt og peber

Dej til rodfrugtpandekager

Dej til rodfrugte pandekager

Rodfrugtpandekage på panden

Rodfrugts pandekage på panden

Rodfrugtpandekage med oksekød og cremefraiche og purløg

Rodfrugte pandekager med oksekød og cremefraiche og purløg

Andre rodfugter kan også bruges eller spinat.

Andre rodfugter kan også bruges eller spinat.