- 4 kyllingebryster0
- Salt
- Peber
- Friske basilikums blade
- 8 skiver parmaskinke
- 2 løg
- Hvidløg efter smag
- Olie
- 1½ dl tør hvidvin
- Ca. 1 dl hønsebouillon
- Tilbehør:
- 500 g frisk båndpasta
- 200 gr. grønne asparges
Kylling med parmaskinke og basilikum
Mangler du noget nyt at prøve kræfter med, så prøv kylling med parmaskinke og basilikum. Retten er nem og velsmagende. 🙂
Drys salt og peber på kyllingestykkerne, dæk oversiden med basilikumblade, og pak dem ind i parmaskinke,
luk evt. med en trætandstik, eller kødnål.
Brun dem i lidt olie på en pande i ca 2 – 3 min på hver side, steg løg og hvidløg med.
Hæl derefter hvidvin og bouillon i panden og læg låg på, og lad det simre ca. 20 min. vend evt kødet halvvejs…
Kog båndpasta ca. 3 min, og asparges ca. 2 min.
Rigtig lækkert og meget nemt 🙂
Ps. kender du ikke parmaskinke, kan du her læst lidt om det.