4 Servings ~ 40 minutes
  • 4 kyllingebryster0
  • Salt
  • Peber
  • Friske basilikums blade
  • 8 skiver parmaskinke
  • 2 løg
  • Hvidløg efter smag
  • Olie
  • 1½ dl tør hvidvin
  • Ca. 1 dl hønsebouillon
  • Tilbehør:
  • 500 g frisk båndpasta
  • 200 gr. grønne asparges
Opskrift:

Kylling med parmaskinke og basilikum

Mangler du noget nyt at prøve kræfter med, så prøv kylling med parmaskinke og basilikum. Retten er nem og velsmagende. 🙂

Drys salt og peber på kyllingestykkerne, dæk oversiden med basilikumblade, og pak dem ind i parmaskinke,
luk evt. med en trætandstik, eller kødnål.

Brun dem i lidt olie på  en pande i ca 2 – 3 min på hver side, steg løg og hvidløg med.

Hæl derefter hvidvin og bouillon i panden og læg låg på, og  lad det simre ca. 20 min. vend evt kødet halvvejs…

Kog båndpasta ca. 3 min, og asparges ca. 2 min.

 

Klargøring af retten

Kyllingebrysterne pakkes ind i basilikums blade og parmaskinke

 

Stegning af kyllingebryster

De klar gjorte kyllingebryster steges med hvidløg.

 

 

Rigtig lækkert og meget nemt 🙂
Ps. kender du ikke parmaskinke, kan du her læst lidt om det.