- Pastinak (efter behov)
- Gulerod (efter behov)
- Bacon (efter behov)
- Kylling 500 gr.
- Safran 1/2 tsk
- Olie 1/2 dl
- 1 løg
- 1/2 tsk Vegata krydderi
Bagte rodfrugter og safran kylling
Kylling marinade:
Skær dine kyllingefilet i mindre stykker og smid dem i en skål sammen med olie, safran og løg. Rør rundt og tilsæt Vegata krydderi.
(Jo længere kyllingen er i marinaden, jo bedre og mere kraftig smag). Fordel kyllingen på et spyd sammen med peberfrugt, løg, chorizopølse. Bag dem på grillen.
Skær alle dine rodfrugter i lange stave og læg baconen på et skærebræt og fordel efterfølgende rodfrugterne. Dryp lidt olivenolie på stavene så de ikke blive for tørre, og tilføj salt
og peber. Rul efterfølgende baconen rundt og stavene.
Bag dem i en forvarmet ovn på 200gr. indtil baconen er sprødt.