- 150g sukker
- 100g smør
- 130g marcipan
- 2 tsk vanilje sukker
- 2 æg
- 2 tsk bagepulver
- 150g mel
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 knivspids kanel
- 3 æbler
- skal fra 1 citron
- 1 spsk saft fra citron
- 1 pose mandelflager
Æblemuffins med mandelflager
Pisk sukker, smør, vanilje sukker og marcipan lyst. Æggene tilføjes efterfølgende i skålen. Pisk det hele rigtig godt til det er lyst og luftigt. Rør cremefraiche, mel, bagepulver og kanel i.
Tilsidst kommer du de revene æbler i sammen med citronskal og saften. Kom dejen i muffinsforme og pynt dem med mandel flager. Bag dem i ovnen på 200 grader 15 – 20 min.
Spis dem evt. med en stor klat cremefraiche. Man kan evt. også komme mandelflager i dejen, eller en 1 tsk kanel i stedet for en knivspids, det giver noget mere smag.
Se vores andre lækre opskrifter på muffins, ved at klikke her