- 200 g toblerone
- 1/4 l fløde
Toblerone creme
Denne toblerone creme er lækker til mange kager/cupcakes/muffins. Det gode ved den er også at den ikke sådan lige bliver klam, så der skal meget til før man får for meget. Opskriften er faktisk rigtig nem, og det eneste du skal gøre er faktisk bare at-
Hak tobleronen og kom den i en gryde med fløde og varm den langsomt op.
Når chokoladen begynder at smelte, røre du den ud i fløden. Når du laver denne creme skal du aldrig gå længere væk fra gryden, end du hele tiden kan se den. Det kan hurtigt brænde på. Lad den stå til det små simre, og tag den derefter af varmen og lad den køle af i en anden skål. Når den er afkølet sætter du den i køleskabet og lader den køle yderligere af, indtil den er helt kold. Når den er helt kold skal den piskes op, til den har en cremet konsistens.
Vær påpasselig med ikke at piske for længe, da den kan skille fra cremen og vil være ødelagt. Når du har pisket den til en creme, stilles den igen på køl, og køler ydermere af, så er den også nemmere at styre når den skal på kagen. (Husk kagen skal være kold når cremen puttes på, ellers smelter tobleronecremen.)
Vores opskrift på bananmuffins kan du finde inde på siden – eller her!