2 - 4 Servings ~ 30 minutes
  • 400g svinekød
  • 1æg
  • 1-2 spsk mel
  • 1 løg
  • 70 g fint hakket blomkål
  • 1 tsk salt
  • 1 halv tsk paprika
  • lidt peber
Opskrift:

Jeg er blevet fuldstændig fan af blomkål, prøver at bruge det i forskellige retter og denne gang var det i frikadeller Og det blev faktisk rigtig godt og der er desuden en god måde, at få børn til at spise grøntsager uden de ved de.t : )
Vi spise frikadellerne med en god blandet salat.

Start med, at komme farsen i en skål. Blend løg i en foodprocessor samt blomkål, tilsæt begge dele i farsen. Tilføj herefter æg, mel samt krydderrier og rør godt. Steg dem gyldne og sprøde på en pande eller i ovnen.

Svinekød med løg, blomkål og krydderier

Svinekød med løg, blomkål og krydderier

70g blomkål til frikadeller

70g blomkål til frikadeller

frikadeller på pande

frikadeller på pande

Blomkålsfrikadeller med salat

Blomkålsfrikadeller med salat