- 500g oksekød
- salt og peber
- olie til stegning
- cheddar ost
- 1 pakke peberkrydret bacon fra tulip
- 1 rød løg
- et lille bund purløg
- 1 tomat
- agurk
- blandet salat
- avokado
- miracle whip
- ketchup
- burger dressing
- 1 pose øk. burger boller fra IL Fornaio.
Vi er vilde med burger hjemme hos os, men de alm hvede burgerboller bliver man altså bare trætte af og når man til tider har et travlt familieliv er der ikke altid tid til, at bage bollerne selv. Jeg faldt over de her fantastiske burger boller fra IL FORAIO som oveni købet er økologiske. Disse boller og med peberkrydret bacon fra Tulip giver den perfekte smag og brødet bliver dejlig sprødt.
Start med at forme dine bøffer, tryk dem flade så de passer til bollerne. Krydrer med salt og peber steg den på panden i ca. 6-7 min på hver side. Mens bøfferne steger skære du dine valgte grøntsager. Vi brugte løg, purløg, tomat, agurk, avokado, blandet salat, cheddarost og ikke mindst peberkrydret bacon som virkelig er prikken over i’et.. Ja fordi det er bacon : ) og stærkt på den gode måde fordi det er peberkrydret.
Så skal burgen samles og gerne ekstra af det hele og så er der spise tid.