3 Servings ~ 30 minutes
  • Butterdejsrulle
  • 1 æg
  • 1 porre
  • 2 gulerødder
  • 5 stk champignon
  • 1 pakke bacon
  • 3/4 pikantost
  • Mozzarella
  • Salt og peber
Opskrift:

Vi stod forleden dag nede i Føtex og ikke anede hvad vi skulle have til aften, klokken var ret mange og børnene skulle have aftensmad inden de skulle sove.
Så faldt øjnene på butterdejsrullerne på køledisken. Så hvorfor ikke lave butterdejsruller med fyld. Man kan selvfølgelig vælge, at lave butterdejen selv, men
nogen gange har man bare travlt i hverdagen. Men hold med siden, vi laver det fra bunden næste gang.

Her kommer opskriften – Men pas på, du kan blive afhængig 🙂

Snart med at hakke grønsagerne fint og gulerødderne rives. Steg baconen på panden og når de er sprøde, tages de af og på samme pande svitses
grønsagerne i ca 2min.

Fordel smøreost på den udrullede butterdej, og efterfølgende fordel fyldet i lang stribe i midten. Bøg kanterne og rul dejen sammen så du får en aflang masse.
Pensel butterdejsrullen med æg og drys mozzarella på dejen.

Bag den i ovnen i ca. 15-20 min på 200grader.

butterdejs

Læg fyldet på dejen

butterdejsruller

Rullen sammen inden ovnen

Efter en tur i ovnen

Efter en tur i ovnen

Den færdige butterdejsrulle

Den færdige butterdejsrulle