- 2 æggehvider
- 4 daimbar
- 125g margarine
- 150g sukker
- 2 æggeblommer
- 1 tsk bagepulver
- 2 spsk kakaopulver
- 1 tsk vaniliepulver
- 150g hvedemel
- 1 dl mælk
Chokoladekage med daim
Start med at finde to skåle frem, en til æggehvider og en til dejen. Sæt margarinen over at smelte og imens piskes æggehvider stive. så du kan vende skålen på hovedet.
Hak daimen i stykker, ikke for små stykker. Den smeltede margarinen og sukker piskes sammen med ægge blommerne.
Bland derefter bagepulver, kakao, vanillesukker i og pisk igen. Derefter skiftevis pisker du mælk og mel i til en ensformigt dej. Vend æggehviderne i dejen. Rør daimstykkerne i den samlede dej. Kom dejen i en bradepande som er beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 20 – 25 min ved 200 grader. Bræk lidt mørk chokolade over den varme kage. Så smelter det ad sig selv også har du en chokolade glasur.