- 170 g hvid chokolade
- 160 g hindbær
- 3 æg
- 180 g sukker
- 125 g mel
- 200g smør
- kniv spids salt
- 100 g hvid chokolade til glasur
Der er virkelig kage vejr i dag, dvs. vejret i dag hat været trist og med masser af regn 🙂 Så jeg tænkte jeg ville overraske min datter med en kage til dagplejen.
Start med at smelte smørret i en gryde og smelt 170 g hvid chokolade over vandbad. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør, salt og chokolade i dejen.
Hæld dejen i en form (ca. 20 cm x 25 cm) beklæd det med bagepapir og tryk forsigtigt hindbærrene ned i dejen. Bag kagen ved 180 grader (varmluft i 40- 45 minutter). De sidste 5 -10 min kom jeg sølvpapir over kagen, den var nemlig ved at blive for brun på toppen. Når kagen er færdig kommer man 100 g hvid chokolade oven på den varme kage – Så du får en hvid chokolade glasur.
Tror det er den bedste kage jeg har lavet længe. Dejlig chokoladekage ala brownies med syrlige hindbær.