5-6 Servings ~ 1 hour
  • 200 g dadler
  • 130 g mandeler
  • 2 spsk kokos olie
  • 1 lille tsk vanilje sukker
  • 30 g kokos mel
  • 60 g god mørk chokolade 70 %
  • Krymmel:
  • 50 g kokos mel
Opskrift:

Opskriften på dadel kugler har jeg fået af min klasse kammerat Melina. Hun går meget op i sundhed og at finde sødt der ikke feder (særlig meget) : )

Jeg har dog selv tilføjet 70 % chokolade i opskriften og resultatet blev rigtig godt og min datter på 1 1/2 var helt vild med dem.

Start med at blende mandler, kokos olie og dadler (Uden sten) det kan være lidt svært at blende det sammen, man skal røre i det et par gange da det klister sammen. Når det er blendet sammen kommer du blandingen i en skål og tilføjer vanilje sukker, kokosmel og hakket chokolade. Rør det godt samen og stil blandingen i fryseren i 10 min så er det nemmer at rulle kuglerne.

Efter de 10 min rulles kuglerne og efterfølgende rulles halvdelen i kokosmel. Stil dem på køl i mindst 2 timer da de er bedst helt kolde.

Dadler uden sten

Dadler uden sten

Mandeler og dadler klar til at blive blendet

Mandeler og dadler klar til at blive blendet

Mandeler, dadel,kokosolie blendet

Mandler, dadel, kokosolie blendet

Dadel/mandel dej med chokolade

Dadler, mandel dej med chokolade

De færdige dadel kugler rullet i kokosmel

De færdige dadel kugler rullet i kokosmel

Dadel kugler klar til at spise

Dadel kugler klar til at spise