- 200 g dadler
- 130 g mandeler
- 2 spsk kokos olie
- 1 lille tsk vanilje sukker
- 30 g kokos mel
- 60 g god mørk chokolade 70 %
- Krymmel:
- 50 g kokos mel
Opskriften på dadel kugler har jeg fået af min klasse kammerat Melina. Hun går meget op i sundhed og at finde sødt der ikke feder (særlig meget) : )
Jeg har dog selv tilføjet 70 % chokolade i opskriften og resultatet blev rigtig godt og min datter på 1 1/2 var helt vild med dem.
Start med at blende mandler, kokos olie og dadler (Uden sten) det kan være lidt svært at blende det sammen, man skal røre i det et par gange da det klister sammen. Når det er blendet sammen kommer du blandingen i en skål og tilføjer vanilje sukker, kokosmel og hakket chokolade. Rør det godt samen og stil blandingen i fryseren i 10 min så er det nemmer at rulle kuglerne.
Efter de 10 min rulles kuglerne og efterfølgende rulles halvdelen i kokosmel. Stil dem på køl i mindst 2 timer da de er bedst helt kolde.