- 4 æg
- 1 dl mælk
- 5 champingon
- 1/2 rød peber
- lille håndfuld frisk basilikum
- purløg og beacon
- salt og peber efter smag
En lækker og nem æggekage
Dejlig nem aftensmad eller frokost. Start med at stege bacon på en pande. Imens dit bacon steger, skære du svampe, rød peber i små stykker. Tag bacon af og i samme pande og i bacons fedt steger du grøntsagerne.
Pisk æg sammen med mælk, salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne rør lidt i panden til du føler det hele sætter sig lidt.
Tilsæt basilikum og lad æggekagen stå og stege ca. 15 min. Derefter vender du kagen og giver yderligere 5 min. Pynt med masser af purløg og bacon. Det smager også godt med spinat blade, fårsløg, porre eller med tomater i. Spis den sammen med et stykke ristet rugbrød eller en salat.
Alle ingredienser kan købes nede i netto