- 4 portobello svampe (Eller en anden stor champignon)
- 8 stk. bacon
- 75 g brie
- 1 lille chili
Fyldte svampe (Portobello med brie, chili & bacon)
Dette er en lille sideret eller snack som passer godt som tilbehør til det meste kød.
De er super nemme at lave og smager rigtig godt – Lad os komme i gang.
Der skal påregnes ca. 2 store svampe pr mand som sideret – De svinder jo lidt ind efter en tur i ovnen.
Start med at skylle svampene og fjerne stilken – Så er der mere plads til fyldet 🙂
Brien hakkes i fine stykker (Du kan sagtens bruge andet ost en brie – Jeg valgte det fordi jeg synes det har en god smag!) og chilien ligeså. Jeg brugte en habanero chili … bruger du denne så vær varsom med mængden, den er rigtig stærk.
Den hakkede brie puttes i svampene med lidt chili – Til sidst sluttes der af med et par sammenrullede stykker bacon.
Svampene bages indtil baconen er gyldenbrun – Det tager ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Serveres straks efter de er kommet ud af ovnen – Og jeg lover dig for de nok skal blive taget godt imod. 🙂