4 Servings ~ 30 hours minutes
  • ca 150g kondenseret mælk
  • 90g kokosmel
  • 10g kokosflager
  • kniv spids salt
  • 100g mørk chokolade
Opskrift:

Hjemmelavet bounty chokolade

En lækker lille hapser til weekenden

Bland kokosmel, kokosflager, salt og kondenserert mælk sammen i en skål. Form kokosen til små hapser som du nu synes det passer dig. Jeg lavde både den klassiske bounty form og nogle runde kugler.
Stil dem i køleskabet i 1-2 timer eller hvor lang tid du nu har. Det skal være sådan, at de sætter sig (hårde / faste).

Hjemmelavet bounty chokolade en hurtig og smagsfuld desseret. Opskriften er super nem og smagen er fantastisk

Bounty form

Smelt chokoladen og dyp kokos klumperne i chokoladen  eller pensel kokos formene. Kom godt med chokolade på det synes jeg er bedst. 🙂

Hjemmelavet bounty chokolade en hurtig og smagsfuld desseret. Opskriften er super nem og smagen er fantastisk

Bounty med Chokolade

Stil dem i køleskabet igen til de er kølet godt ned og hvis man ikke har tid så stil dem i fryseren. De er meget nemme at lave og smager godt med en kop kaffe.
Ps. Kondenseret mælk kommer i en dåse.

Hjemmelavet bounty chokolade en hurtig og smagsfuld desseret. Opskriften er super nem og smagen er fantastisk

Lækre bounty

– Bon appetit