- ca 150g kondenseret mælk
- 90g kokosmel
- 10g kokosflager
- kniv spids salt
- 100g mørk chokolade
Hjemmelavet bounty chokolade
En lækker lille hapser til weekenden
Bland kokosmel, kokosflager, salt og kondenserert mælk sammen i en skål. Form kokosen til små hapser som du nu synes det passer dig. Jeg lavde både den klassiske bounty form og nogle runde kugler.
Stil dem i køleskabet i 1-2 timer eller hvor lang tid du nu har. Det skal være sådan, at de sætter sig (hårde / faste).
Smelt chokoladen og dyp kokos klumperne i chokoladen eller pensel kokos formene. Kom godt med chokolade på det synes jeg er bedst. 🙂
Stil dem i køleskabet igen til de er kølet godt ned og hvis man ikke har tid så stil dem i fryseren. De er meget nemme at lave og smager godt med en kop kaffe.
Ps. Kondenseret mælk kommer i en dåse.
– Bon appetit