- 2 æg
- 160 g sukker
- 100 g mel
- 50 g hvid chokolade
- 300 g frugt
- Lidt smør
- Tilbehør:
- 150 g skyr
- Sødemiddel efter behov
- Vanilje
Hurtig og nem tærte der ligger let i maven.
Brug frugt efter eget valg. Her er den lavet med fersken – Er også lækker med hindbær eller blåbær.
Tag 2 æg, 160 g sukker og pisk det sammen. Efterfølgende piskes 100 g mel i og chokoladen hvis du vil have det i.
Tilsæt det valgte frugt til massen nu.
Find et fad på ca. 25 cm og smør det med smør, ryst evt. noget mel i formen så tærten nemmere slipper, når den er færdig.
Pynt evt. med lidt kokos, og smid 5-10 små smørklatter oven på, så bliver den dejlig sprød.
Bages ved 180 grader i ca. 35-40 minutter, eller indtil den er gyldenbrun oven på.
Denne tærte er super nem og lave, og den ligger dejlig nemt i maven.
For at holde den forholdsvis sunde stil, kan der i stedet for creme fraise, evt. serveres skyr tilsat sødemiddel og lidt vanilje pulver.
Jeg håber i nyder denne lækre og forholdsvis sunde tærte. 🙂