4-6 Servings ~ 30 hours minutes
  • 500g hakket oksekød
  • 500g kartoffel
  • 3 æg
  • 3 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 tsk gurgemaje
  • salt efter behov
Opskrift:

Iranske kotlet

Start med at rive løg, gulerødder og kartofler. Bland det i det hakkede oksekød og æld det godt med fingrene. Tilsæt salt og gurkemeje.

Iranske kotlet. Er du træt af de traditionelle frikadeller? så prøv da den iranske kotteletter. Super lækkert og nemt at lave.

Den færdige masse

Varm en pande op og tilsæt ca 2 cm olie. Olien skal ikke dække kotteletterne men det nederste af kotteletten skal være dækket. Du vælger selv formen til koteletterne bare de bliver trykket flade og er  ca 2 cm tykke.Om de er aflange runde, runde  eller hvad de er det  er lige meget. steg koteletterne  ca 2-3 min på hver side.

Iranske kotlet . Er du træt af de traditionelle frikadeller? så prøv da den iranske kotteletter. Super lækkert og nemt at lave.

Persiske frikadeller

Det er absolut en af mine yndlings iranske retter. De er gode til ris, brød eller en salat. Kolde eller varme.

Iranske kotlet. Er du træt af de traditionelle frikadeller? så prøv da den iranske kotteletter. Super lækkert og nemt at lave.

Den færdige ret

Iranske kotlet. Er du træt af de traditionelle frikadeller? så prøv da den iranske kotteletter. Super lækkert og nemt at lave.

Kan nydes med brød