2 - 4 Servings ~ 30 minutes
  • 550g svinekød
  • ca. 1/2 pose flæskesvær
  • 1 lille tsk salt og peber
  • 1 æg
  • tilbehør
  • blandet rodfrugter og brun sovs.
Opskrift:

Karbonader paneret med flæskesvær!

Jeg ved det lyder skørt, men det smager super godt og hvis man nogen sinde skal prøve det, er årstiden ikke bedre end nu, hvor slanke kure og sund mad først starter i januar.

Form kødet til 5 karbonader og pisk æg sammen i en dyb tallerken. Blend flæskesvær fint og tilføj salt og peber i flæskesvær raspen. Vend karbonaderne i æg og derefter i rasp. Kom smør og olie på en pande, steg karbonaderne ved jævn varme i ca. 5 min. alt efter tykkelse. Vi fik  rodfrugter som tilbehør med en god brun sovs. Det skal prøves… 🙂

Flæskerasp af 1/2 pose flæskesvær

Flæskerasp af 1/2 pose flæskesvær

Flæskeraps og pisket æg

Flæskeraps og pisket æg

Dobbelt op på gris. Karbonader paneret med flæskesværs raps

Dobbelt op på gris. Paneret med flæskesværs raps

De færdige karbonader (dobbelt op på gris)

Snart tid til aftensmad(dobbelt op på gris)

Karbonader paneret med flæskesvær

Karbonader paneret med flæskesvær