4 Servings ~ 40 minutes
  • Oksekød ( 500-600gr)
  • 2 spsk salt
  • 1/2 dl ramsløg (hakket)
  • 1/2 dl mynte
  • 1/2 Oregano
  • Feta ost ( 100 gr )
Opskrift:

Kebab på spyd

Selvom der regner kan man vel stadigvæk tænde op i grillen. Denne gang stod menuen på græsk kebab på spyd.Retten er utrolig nem, at lave og smagen er fantastisk.

Smid kødet i en skål sammen med alle ingredienserne. Sørg for at fetaen er godt smuldret og dine hvidløg skal være knust.
Du kan vælge at hakke mynten, oreganoen samt dit ramsløg, men vi valgte ikke at gøre det.

Brug klør fem og blend kødet sammen med ingredienserne, og form dem herefter som små pølser. Træk dine spyd igennem kødet.
Så skal de bare placeres på din grill 🙂 Du kan os vælge at stege dem på panden (uden spyd).

Så bliver det ikke nemmere at lave sin egen kebab på spyd. Vi fik lidt ris samt andet grønt til kødet.

bøffer

ingredienser i en skål

 

form dem som pølser

Form dine bøffer i små pølser

Bøffer på spyd

Bøffer på spyd

Bøffer på grillen

Bøffer på grillen

De færdige bøffer

De færdige bøffer