- 500 g kyllingefileter
- En pakke bacon
- 1 fed hvidløg
- 75-100 g pikant ost
- ½ dl madlavnings fløde
- ½ hønsebouillon
- 2 dl vand
- peber
- Tilbehør:
- 6 dl vand
- 3 dl ris
- 1 hønsebouillon
Kylling i baconsvøb
Hvis du mangler inspiration til en ny lækker kyllingeret, så kunne det her være et rigtig godt bud.
Du starter med at vende kyllingefileterne i noget presset hvidløg. Fordel baconen på et skærebræt og smør et godt lag pikant ost på baconen.
Når det er gjort, tager du baconen og ruller den om kyllingestykkerne. Kyllingerne skal være dækket af bacon.
Læg kyllingerne i et smurt fad, tilsæt vand og fløde. (Fløden kan dog undlades) Kyllingerne skal næsten være dækket til af væde.
Drys hønsebouillon over til sidst, inden fadet stilles i ovnen.
Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca 30 min. Så skulle kyllingefileterne gerne være sprøde og gyldne.
Af tilbehør ville ris, som er kogt i hønsebouillon være rigtig godt til.
Server med en god salat eller nogle grøntsager. Eller for at gøre det helt simpelt, men lækkert, så tag nogle skiver honningmelon og server det til.