4 Servings ~ 1 hour
  • 4 stk Kyllingebryst
  • En pakke bacon i tern
  • 2 spsk parmesan ost
  • 1 løg
  • 8-10 stk. champignon
  • 1/2 L fløde
  • 1 bouillonterning (Kylling)
Opskrift:

Kylling med stegt bacon og pasta

Start med at svitse bacon på panden så det bliver gyldent. Sæt det til side og skær løget og champignon i fine tern, og svits det sammen.
Varm fløden op i en gryde eller  brug samme pande som du brugte til dit bacon. Tilsæt og opløs din bouillonterning.

Find et ildfast fad og put din kylling ned i fadet. Tildæk herefter kyllingen med fløden, bacon og champignon blandingen.
Tilføj til sidst parmesanost.

Steg det hele i forvarmet ovn på 200 gr. i ca. 40min.

 

Kylling med fløde blanding

Kylling med fløde blanding

Den færdige kylling

Den færdige kylling

Anret retten og spis sammen med pasta

Anret retten og spis det sammen med pasta