6-8 Servings ~ 1 hour
  • Bunde:
  • 250 g. hvedemel
  • 250 g. margarine
  • 125 g. flormelis
  • 60 g. kakao
  • 6 æg
  • 125 g. sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • Fyld:
  • 250 g. blødt margarine
  • 250 g. flormelis
  • 60 g. kakao
  • 2 hele pasteuriserede æg
Opskrift:

Lækker chokoladelagkage

For at lave dine chokoladelagkage bunde, starter du med at røre margarinen sammen med kakao, sukker og æg. Hvedemel og bagepulver røres i til sidst. Dejen skal deles i 4-5 portioner, som så fordeles i nogle velsmurte lagkageforme.
Bundene skal bages ved 225 grader, eller hvis det er varmluft ved 210 grader, i ca. 10 min.

Når du laver fylden er det en god ide at tage margarinen ud i god tid, så den er blød, og nemmere at røre sammen med de andre ingredienser. Du blander margarinen sammen med kakao, flormelis og hele pasteuriserede æg.
Pisk det sammen med en elpisker, til det har en blød og ensartet creme.

Fylden til chokoladelagkagen

Den rørte fyld til chokoladelagkagen

Når dine bunde er færdige, skal de køle af til stuetemperatur. Når bundene er kølet af, smører du et lag chokolade creme på alle bundene. For at gøre den ekstra lækker, kunne du lægge nogle banan skiver i mellem hver bund, og til sidst på toppen af din chokoladelagkage, pynter du med jordbær, brombær, nødder eller kokosmel. Det som du lige syntes er mest lækkert 🙂

Chokoladelagkagen er klar til at blive serveret

Chokoladelagkagen er klar til at blive serveret

Dette er en rigtig lækker chokoladelagkage, og ville helt sikkert være noget for dem, som elsker chokolade. God fornøjelse