- 250g sukker
- 225g mel
- 75g kokosmel
- 2 1/2 bagepulver
- 2 vanilje sukker
- 1/4 salt
- 2 æg
- 75g smør
- 3 modne bananer
Lækre Banan muffins med kokos/creme
Så er vi på bananen igen! 🙂
Bland æg, sukker, vaniljesukker og smør sammen og rør rundt i skålen. Derefter mel, bagepulver og salt tilføjes og rør godt rundt!
Til sidst tilsætter du banan og kokosmel. Nu er tiden kommet til at dejen skal ned i muffins formene, her bruger jeg en spiseske og en teske, brug teskeen til at tage dejen op med og spiseskeen til at skrappe dejen ned i formene med.
Jeg bruger en muffins bageform og derefter muffins forme (papir). Jeg kan godt lide de svulmer lidt over og bliver store så put godt med dej i. De skal bages ved 175gr i ca 18 min. De bliver dejlig sprøde på toppen og bløde og svampede inden i.
Fremgangsmåde til cremen
Du tager noget mascarpone i en skål og tilføjer lidt flormelis og ristet kokosmel. Kokosmel skal ristes på en tør pande se efter det det går stærkt.
Tips : Evt kom lidt hakket chokolade i dejen. Bananerne må godt være meget modne til det over modne da det giver en mere intens banan smag . De smager også godt uden glasur.
Hvis du kan lide kager så prøv en af vores andre opskrifter her