- - Laks ( 4 personer )
- - 1/2 L fløde
- - Asparges (efter behov)
- - Tomater ( 4-5 stk )
- - 1 løg
- - 2 Gulerødder
- - 1 porre
- - 4 stk champignon
- - 1/2 Citron
Laks med ris og grøntsager
I vores lille familie elsker vi fisk og især laks, så derfor eksperimentere vi en del. Men denne gang endte det bedre end bare godt 🙂
Start med at hakke alle dine grøntsager i mindre tern og svits the hele på panden, dog ikke for længe, for det skal stadigvæk være lidt bid i grøntsagerne.
Hæld fløden i en gryde sammen med salt og peber og smelt din grønsagsbouillon i fløden.
Smid din laks ned i et ildfast fad og tildæk det med flødesovsen og tilføj grøntsagerne til sidst og pres citronen over det hele. Bag det i en forvarmet ovn på 200grader i 25min.
Nyd retten med ris eller kartofler.
Hvis du hellere vil have fiskefrikadeller så findes de her