6-8 Servings ~ 1 hour
  • ca 300g hvedemel
  • 1/2 tsk vaniliesukker
  • 70g flormelis
  • 200g marcipan
  • 100g smør
  • 1 æg
  • 120 g friske hindbær
  • ca 1/2 krukke hindbærmamelade
  • Glasur
  • 10 stk friske hindbær
  • flormelis
  • krymmel
Opskrift:

Luksus hindbærsnitter

Hindbærsnitterne var så stor en succes at jeg måtte lave dem igen. Denne gang kom jeg friske danske hindbær imellem sammen med syltetøj og efterfølgende en tur i køleskabet inden de skal serveres for venner og familie.

Fremgangsmåden er som den anden opskrift som vi har på siden ( Hvis der ønskes yderligere billeder bedes du kigge den gamle )

Bland mel, 100g marcipan, vanilje sukker, 70g flormelis, smør og æg sammen. Ælt det hurtigt sammen dog ikke for meget. kom dejen i film og stil den på køl 6 timer ca.

Rul dejen ud i en aflang firkant skær så du har to dele. Rul den ene halvdel ud på bagepapir og smør den med hindbærsyltetøj. Riv de sidste 100g marcipan oven på og skær friske hindbær midt over og kom også dem på.

Det er derfor jeg kalder dem luksus hindbærsnitter de bliver så friske og har masser af smag. Rul den anden halvdel oven på og bag hele herligheden i 20 min i ovnen på 200 grader.

Pynt efterfølgende med frisk hindbær glasur. Se vores anden opskrift her

hindbær snitter

hindbær snitter

Med friske hindbær

Med friske hindbær

Luksus hindbærsnitter klar til ovnen

Luksus hindbærsnitter klar til ovnen

Ps. Dejen gik i stykker for mig denne gang, men det kan godt lappes uden der sker noget 🙂