- 200g sukker
- 175g smør
- 175g mel
- 1 tsk bagepulver
- 3 æg
- 125g Marabou
- 8 spsk kogende vand
- Til Chokoladesauce:
- 100g Marabou
- 50g sukker
- 50g smør
- 2 spk mælk
Ummh Marabou
Det er den bedste mælkechokolade vi kan få hjemme, hvis i skulle spørge mig. Min far og en plade marabou, så er han i himlen, men det ligger åbenbart til familien. Nå men denne gang skal vi lave en kage med chokoladen.
1) Start med at forvarme ovnen til 180 grader. Smelt smør og sukker i en gryde. ( Du kan også komme marabu chokoladen i sammen med smør og sukker i stedet for at smelte det over vandbad)
2) Pisk æggene luftige i en skål. Marabou chokoladen smeltes over et vandbad eller du kan smelte det i gryden sammen med smør og sukker.
3) Så skal det hele vendes sammen med mel og bagepulver. Tilsæt mel lidt efter lidt og vend det hurtigt sammen med smør/sukker blandingen og den luftige ægge masse. Og tilsidst kommer du det kogende vand i.
4) Kom dejen i et fad beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen i ca 25-30 min. Mens kagen bager skal chokolade saucen laves. Det er meget nemt.
5) Marabou chokolade, mælk, sukker og smør smeltes i en gryde rør godt til det hele er blandet godt sammen. Nå kagen er færdig og kølet lidt af kommer du Marabou chokolade saucen på kagen så det ser flydende og klistret ud, men det skal nok sætte sig og for søren det smager så godt.