- 150g sukker
- 125g smør
- 165g marcipan
- 2 tsk vanilje sukker
- 2 æg
- 2 dl cremefraiche
- 250g mel
- 2 tsk bagepulver
- 250g hindbær
- 100g hvid chokolade
Mums hvor er de go’e
Efter en lidt død periode i køkkenet og en travlt hverdag er der nu kommet liv i mig igen og det kan vi kun takke årstiden for samt alle de lækre råvarer som gør det langt mere inspirerende at stå i køkkenet. Føtex havde tilbud på hindbær og vi er fuldstændig vilde med hindbær hjemme ved os.
Så det blev til hindbær muffins med marcipan og hvid chokolade.
Start med at piske smør, sukker, vanilje sukker, marcipan og æg sammen til en hvid luftig dej. Vend derefter cremefraiche, bagepulver og mel i, det skal ikke røres for meget, bare vendes sammen.
Hak chokoladen lidt groft og vend det i lidt mel. Del hindbærrene med hænderne også groft og herefter vender du chokoladen og hindbærrene i dejen.
Hæld den færdige dej i muffins forme og bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.
Tips man kan gemme et par hindbær og mose dem i glasuren så glasuren får en fin lyserød farve.