- 80g margarine
- 250g sukker
- 140g mel
- 1 dl mælk
- 2 æg
- 2 tsk bagepulver
- 2 1/2 spsk cacaopulver
- 1 dl kogt vand
- 50g chokolade
Chokoladekage som mor laver den
Jeg har fået opskriften af min mor. Synes aldrig jeg har haft held med en rigtig god chokoladekage der er svampet og som kan holde sig svampet i lang tid. Men nu ramte jeg rigtigt og denne opskrift fik jeg som sagt af min mor og den er perfekt – nok den bedste kage jeg har lavet.
Smelt margarinen og pisk det sammen med sukker, tilføj æggene et efter et og pisk godt. Derefter kommer du mel og bagepulver i skiftevis med mælken. Rør cacao pulver i og det hakkede chokolade. Til slut rører du det kogende vand i. Bag kagen i ovnen på 220 grader ca 20 min. Pas på den ikke får for meget.
Ps. Hemmeligheden er det kogende vand – Så husk det 🙂