Farseret svinemørbrad
Vores vinderret fra MasterChef-konkurrencen Som I nok ved, var madtanterne inviteret til Carte d’or MasterChef-konkurrencen og som Ii nok også ved, så vandt vi 🙂 Nu kommer opskriften… Read More »
Kyllingefarsbrød
Kyllingefarsbrød Hvis du er til farsbrød, syntes jeg du skulle prøve denne lækre udgave med kylling, den er fuld af smag og saftig. Den smager rigtig godt, både… Read More »
Hønsesuppe med kød- og melboller
Kyllingefond: Når du skal lave din egen fond, er det vigtigt du har en stor gryde, da det kommer til at fylde meget. Jeg startede med at klargøre… Read More »
Wok med oksekød
Wok med oksekød Start med at varme olien op i en wok, når den er godt varm, tilsætter du kødet og lynsteger det, til kødet er brunet overalt…. Read More »
Stegt kylling med grøntsager og timian kviste
Stegt kylling med grøntsager og timian kviste Start med at hælde olie på en varm pande og skære kyllingen i tynde strimler. Ha’ de grøntsager klar som du… Read More »
Tomatsuppe
Tomatsuppe Skær alle grøntsagerne i stykker det behøves ikke være små eller pæne stykker. Hæld lidt olie i en gryde og svits løg, gulerødder, hvidløg, bladselleri og rød… Read More »