- 1 dl. fløde
- 65 g. mørk chokolade (mere end 60% kakao)
- 8 halve pærer (på dåse)
- 1 L. Carte d'or Amaretto vanilla og chokolade is
Pærer med chokoladesovs og is
Vi fik lyst til en nem og hurtig dessert idag, og gik gemmeren igennem. Vi havde lidt “rester” som vi ville have brugt inden det blev for sent. Det endte med at blive en rigtig nem og meget lækker dessert, da det eneste vi skulle lave selv var chokoladesovsen 🙂
Isen havde vi i fryseren og pærerne var der taget hul på, så de skulle snart bruges. Isen vi brugte var en Carte d’or Amaretto vanilla og chokolade, som jeg købte den anden dag, da jeg aldrig havde smagt den før. Den var rigtig god, og gik godt til pærerne og chokoladesovsen.
Da jeg lavede chokoladesovsen, lod jeg først fløden koge op, derefter slukkede jeg for varmen og lod den hvile i 10 min. Da den havde hvilet de 10 min. den skulle, skulle fløden koges op igen. Da den var oppe at koge tog jeg den af varmen og tilsatte den hakkede chokolade, og rørte chokoladen ud. Når chokoladen er rørt ud er chokoladesovsen færdig.
Servér straks med den lune chokoladesovs 🙂