Latest

Kanelsnegle

Kanelsnegle – En klassiker der aldrig går af mode.

On 12. November 2013 0Comments

Kanelsnegle Smuldr gæren i skålen drys derefter salt udover og lad det stå lidt så gæren begynder at blive opløst. Alt imens gæren bliver opløst starter du på… Read More »

Portobello svampe - Med brieost, chili og bacon

Fyldte svampe (Portobello med brie, chili & bacon)

On 11. November 2013 0Comments

Fyldte svampe (Portobello med brie, chili & bacon) Dette er en lille sideret eller snack som passer godt som tilbehør til det meste kød. De er super nemme… Read More »

Brunsviger

On 10. November 2013 0Comments

Efter flere henvendelser har vi endelig fået lavet vores version af brunsviger, samt fået taget nogen billeder. For nogen dage siden lavede jeg store hjemmelavede boller og der… Read More »

Banankage med nutella

On 8. November 2013 0Comments

Banankage med Nutella – Mums Bebrejd mig ikke for at prøve : ) Nutella banankage. Den smager ligeså godt som det lyder. Her kommer opskriften. Start med at… Read More »

Risotto med svampe, parmesan og persille

Risotto med svampe – En ret du sent vil glemme!

On 6. November 2013 0Comments

Risotto med svampe og parmesan Risotto er en ret jeg har gået og tænkt på i mange år .. uden at have fået taget mig sammen til at… Read More »

Klar til at blive indtaget! Svinemørbrad

Svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner og persille

On 5. November 2013 0Comments

Svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner og persille – Endnu engang står den på svinemørbrad denne gang med parmesanost, pinjekerner og persille. I denne udgave laver vi en rigtig flot… Read More »

Store hjemmelavede boller

On 1. November 2013 0Comments

Store boller Denne opskrift er altid et hit og du kan bruge dejen til kanelsnegle eller brunsviger. Her er 7 simple steps til vellykkede boller 🙂 1. Smelt… Read More »

Kartoffellasagne

On 30. October 2013 0Comments

Hvem siger at lasagne altid skal være med lasagneplader? Kartoffellasagne er en ret jeg har fået ved min onkel og moster da jeg var barn. Hver gang jeg… Read More »

Pasta-bulgursalat med fetamousse

On 29. October 2013 0Comments

Pasta-Bulgursalat med fetamousse Vælg den pasta du foretrækker. Jeg har valgt at bruge en grov pasta, da jeg synes det giver noget mere smag. Fremgangsmåde: Kog pastaen efter… Read More »

Gammeldags æblekage

Gammeldags æblekage – Hvordan serverer du din?

On 28. October 2013 0Comments

Gammeldags æblekage Jeg tror at vi alle kender den, jeg kan i hvert fald huske den fra både farmor og mormor, fra en meget ung alder. En lækker… Read More »