- 4 æg
- 150g havregryn
- 100g fuldkornsmel
- 50g, hørfrø
- 50g sesamfrø
- 1 tsk salt
- 1 dl mælk
- 4 spsk parmasansost
- smør og olie til stegning
Vi skulle have burger til aften, men vi tænkte der skulle ske noget nyt. Vi er efterhånden blevet
trætte af de traditionelle burgerboller, så hvorfor ikke prøve at lave vores egne boller 🙂
Prøv vores lækre pandekage boller
Start med at piske æggene sammen og herefter tilsætter alle dine tørre ingredienser. De rører rundt til du får en halv fast masse. Så tilsætter du mælk samt vand til blandingen og rører rundt igen. Lad hele blandingen stå i 10 min. I mellem tiden opvarmer du panden med en smule olie.
Form burgerbollerne og smid dem på panden under højt plus. steg dem sprøde på begge sider. Men hold øje det går hurtigt.
De skal ca. have 1-2 minutter på hver side. Så er de klar til at bruges som burgerboller. Det smager bedst hvis man spiser straks efter, da bollerne er sprøde.
Vi fik vores burger med hjemmelavet guacamole.