- 2 pakker frisk pasta
- 2 pakker bacon i tern
- 4 æg
- 200g reven parmesanost
- et bundt frisk basilikum
- ca 3 dl piskefløde
- salt og peber
Opskriften på en lækker pasta Carbonara
Start med at sætte vand over til pastaen. Riv osten og gerne lidt ekstra til pynt. Steg bacon på panden og læg det stegte bacon på et stykke køkkenrulle, så lidt af fedtet suges fra.
Bland fløde, parmesanost, æg, basilikum og salt og peber sammen. Hæld den kogte pasta op i gryden igen efter vandet er hældt fra og tilsæt bacon og flødeblandingen, lad det simre et par minutter og servere den straks efterfølgende.
For at gøre retten mere lækker så kom evt. lidt muskat i eller friske svampe. Pynt med frisk basilikum eller ristede pinjekerner.
Vi spiste retten med naanbrød som havde været en tur i ovnen.
Værsgo, her var opskriften på en nem og lækker aftensmad 🙂