- Pesto:
- 25g pinjekerner
- 25g cashewnødder
- 50g parmesan
- 1-2 fed hvidløg
- 100g frisk basilikum
- salt og peber
- 2 dl rasp olie
- 1 courgette
- 1 løg
- 1 spsk olie
- 500g frisk pasta
- laks
Pasta med hjemmelavet pesto og laks
Hurtig og nem hverdags aftensmad. Kom pinjekerner og cashewnødder på en varm men tør pande, indtil nødderne får farve men hold øje med nødderne. Kom nødderne, frisk basilikum, permesan, hvidløg og olie i en blender og blend til du har den masse du ønsker. Smag til med salt og peber.
Sæt en gryde over til pastaen. Kog den friske pasta. Skær courgetten og løg ud i små tern, steg dem på panden ved høj varme til de får lidt farve. Kom den kogte pasta på panden, sammen med courgetten og vend det sammen med basilikum pestoen.
Servere straks enten med laks, rejer eller kylling. Vi fik laks til som jeg smurte med olie, citron, salt og peber og 20 min i oven ved 200g.