8-10 Servings ~ 1 hour
  • 500 g mel
  • 35 g sukker
  • 30 g smør
  • 25 g gær
  • 275 g lunken vand .
Opskrift:
Opskriften er indsendt af: Christina Lysdal Hansen

Opskriften er indsendt af: Christina Lysdal Hansen

Fremgangsmåde:

Bland mel og sukker sammen .
smelt smør og når det er lunken tilføres det til melet opløs gæret
i lunken vand og det hele blandes sammen .

når dejen har lagt tildækket i 15 minutter , rulles der nogle tynde lange pølser på tykkelse med en lille fingre . tag en pølse og skær enderne af og rul så dejen om lige som snobrød . tag en lille stykke af dejen og læg det på bagepapir og placer nu pølsehornet oven på således at du nu har arme på hver side af pølsehornet .
Brug en kniv til af skære en lille snit i hver arm så de får klør.
rul to små kugler af dejen og placer dem som øjne .
Lad pølsehornene hæve 20 minutter tildækket.
tænd ovnen på 200 grader ..pels hornene med samme pisket æg og bag dem 15 minutter eller til de er gyldne.

når pølsehornene er kølet af . laves der lide glasur af
200 g flormelis
og vand
en halv teskefuld citron saft giver glasuren en glansfuld udsende.

lav et plet på hvert øje på pølsehornene og i resten af glasuren blandes 1 – 2 spiseske fulde kakao i så det bliver mørkt og så laves der en lille plet i det hvide glasur . så er øjnene lavet .

God fornøjelse……………

Se de andre bud her