- 7 gode pølser
- 1 pakke bacon
- 1/2 pose bønner
- 500g kartofler ca
- 1 bund ærtespirer
- timian
- paprika
- salt og peber
En god slagterpølse er bare lækkert. Vi handler altid pølser ved vores slagter i Hasseris. Her er en ret som vi ofte laver som både voksende og børn elsker. Jeg kan såvel finde på, at lave retten hvis vi får gæster på en hverdag.
Start med at koge kartoflerne samt bønnerne. Steg bacon sprødt på en pande, på samme pande med bacon fedt steger du pølserne sprøde evt tilsæt lidt smør. Læg pølserne til side sammen med baconen.
Tag nu de kogte kartofler og steg dem godt sprøde på en pande husk rigeligt med smør tilføj paprika, timian, salt og peber. Tilføj dine bønner og pølser over til kartoflerne og vend det godt rundt. ca. i 2 – 3 min, tilføj evt lidt mere smør.
Kom hele herligheden i en skål, knæk det sprøde bacon over og pynt med ærteskude eller andre krydderurter. Spis retten med cremefraiche dressing.
Steg evt. et rødløg sammen med retten og med lidt hvidløg, det giver lidt ekstra smag til retten.