4-6 Servings ~ 1 hour
  • 2 dl kærnemælk
  • 50g gær
  • 75g mararine
  • 100g fuldkorn
  • 300g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • pølser
  • 1 æg til pensling
  • frø til pynt
Opskrift:

Lækre pølsehorn med fuldkorn

Start med at smelte margarinen nå den er smeltet tager du gryden af varmen og kommer kærnemælken i. Hæld det hele i en skål og tilsæt gæren og salt. Derefter tilføjer du melen, både hvedemel og fuldkornsmel lidt efter lidt mens du røre det hele til en ens artet dej.

Så er dejen klar til pølsehorn

Så er dejen klar til pølsehorn

Lad dejen hæve lunt i 30 min. Rul dejen ud i en cirkel og skær ud som et hjul.Kom en pølse og evt lidt ketchup på den brede ende og rul den sammen til et horn.

Skær dejen ud i trekanter - pølsehorn

Skær dejen ud i trekanter

Lad pøsehornene hæve yderligere i 15min  eller indtil oven er forvarmet til 220 grader. Pensel med æg og drys med frø. Bag pøsehornene ca 12-15 min.

De rullede pølsehorn

De rullede pølsehorn