- 400 gr. oksefilet/roastbeef
- 1 tsk. dijon sennep
- 2 spsk. skalotteløg
- 2 spsk. kapers
- 2 spsk. cornichoner
- 2 spsk. Worchestersire sauce
- Salt
- Peber
- 2 æggeblommer
- Blad salat
- Store kapers bær til at pynte med
I en del år har jeg undret mig over folks lyst til rørt tatar – Det er jo trosalt råt kød.
Men, når man nu er så madglad som jeg, så må man jo finde ud af om det er varm luft, eller faktisk et rigtigt lækkert måltid – Og det var det!
Alle de smagsnuancer man får med i denne ret gør simpelthen jeg er skuffet over mig selv – hvorfor fik jeg det ikke smagt før?
Nok om det, nu er det din tur til at lave denne lækre ret 🙂
I denne ret er det vigtigt at smage den til under vejs. dvs. når kødet er hakket og du skal til at tilsætte alle de dejlige ingredienser – Smag og rør, smag og rør indtil du rammer den helt rigtige smag for dig! Pas især på med sennepen. 🙂
Hakker du kødet på en kødhakker så sørg for at lave det på den mest grove klinge – Hakker du det i hånden så sørg ligeledes for det bliver hakket godt men kødet skal stadig have en vis struktur – Altså slet ikke så hakket som “hakkekød” fra brugsen.
Ingredienserne blandes her efter i og som sagt smag på det indtil du opnår noget der falder i din smag 🙂
Når det hele er færdig røres det godt, serveres på en bund af salat og evt. pynt det med lidt store flotte kapers bær!
Retten kan også serveres med pomfritter.