- 3 æg
- 1½ dl sukker (125 g)
- 1 dl hvedemel (60 g)
- ½ dl kartoffelmel (35 g)
- 1 tsk. bagepulver
- Fedtstof til formen
- Fyld:
- Chokolade (50 g)
- Blåbær / Blåbår marmelade
- 2 dl sødmælk
- 3 æggeblommer
- 25 g sukker
- 1 stor spk. marizenamel
- 1 tsk vanilje sukker
Roulade med creme, blåbær og chokolade.
Roulade med creme – En ny og frisk variation – Tilsæt de bær du synes giver den et pift. Her er der benyttet blåbær og chokolade. Elsker du fersken, så se vores roulade med fersken her.
Pisk æg, sukker til en luftig æggesnaps, vend mel samt bagepulver i æggesnapsen.
Hæld dejen på en bageplade og bag i ca. 5 minutter ved 225 grader.
Det er vigtigt du holder øje mens du bager dejen da den hurtigt brænder på.
Kagen vendes ud på et stykke bagepapir med f.eks. kokos, sukker eller mandler.
Tilsæt det ønsket creme på dejen og efterfølgende rulles den sammen til en “pølse” indviklet i bagepapir.
Cremefyld
Æg, sukker, maizenamel og vanilje piskes sammen.
Mælken varmes op, og den ovenstående masse hældes i mælken, røres rundt til det bliver tykt.
Når cremen er tyk afkøles den og er klar til brug.