6 Servings ~ 30 minutes
  • 3 æg
  • 1½ dl sukker (125 g)
  • 1 dl hvedemel (60 g)
  • ½ dl kartoffelmel (35 g)
  • 1 tsk. bagepulver
  • Fedtstof til formen
  • Fyld:
  • Chokolade (50 g)
  • Marmelade (Efter eget valg)
  • 2 dl sødmælk
  • 3 æggeblommer
  • 25 g sukker
  • 1 stor spk. marizenamel
  • 1 tsk vanilje sukker
Opskrift:

Roulade med fersken, creme og chokolade

Pisk æg og sukker til en hvid masse. Vend mel samt bagepulver i æggesnapsen.
Dejen hældes på en bageplade hvor der er bagepapir på. Bag kagen i ca. 5 minutter på 225. OBS: Hold øje da den hurtigt brænder på.
Vend kagen ud på et stykke bagepapir med f.eks. sukker eller kokos så den ikke hænger ved.

Rouladen er klar til fyldet

Rouladen er klar til fyldet

Tilsæt den ønsket creme, smør den i et jævnt lag ud på kagen. På denne har jeg valgt at tilføje syltede ferskner og noget revet chokolade, ca. 50 g. Herefter rulles rouladen sammen i bagepapir.

Fyld til rouladen.
Æg, sukker, maizenamel og vanilje piskes sammen.
Mælken varmes op, og den ovenstående masse hældes i mælken, røres rundt til det bliver tykt.
Når cremen er tyk afkøles den og er klar til brug.