- 450 g svinekød i tern
- 1 pakke bacon
- 12 champignoner
- 1-2 rød peberfrugt
- 2 forårsløg
- 1 dåse majs
- 1 madlavnings fløde
- Tilbehør: vilde ris
- Grøntsagerne skæres i små fine skiver
Sammenkogt med vilde ris
Prøv denne nemme og lækre sammenkogte ret med vilde ris. Den har en rigtig god smag, og hvis man har børn, ville den sikkert være et hit 😉
Start med at sætte de vilde ris over, da de skal have lidt tid, og efterfølgende trække lidt. Når du har gjort det, bruner du kød og bacon på panden, som inden da er skåret i fine små skiver. Når det er brunet, tilsætter du champignon, rød peber og forårsløg (vent lidt med majs til der er lavet en sovs) Drys med salt og peber.
Når det har stegt et par minutter, tilsætter du madlavnings fløde, og lader det koge op. Majs kommes ved.
Det burde ikke være nødvendigt at tilsætte nogen bouillon her, da kødet og baconen giver masser af smag i sig selv. Men hvis ikke du syntes det er nok, så tilsæt en klar bouillon 🙂