- 100g mandler
- 1 sps sukker
- 2 tsk vaniliesukker
- 130g macipan
- 90g mel
- 40g havergryn
- 40g mysli
- 100g smør
- 6 stk rabarber
- 100g sukker
- 125g hindbær
Smuldredej med rabarber og hindbær
Start med at skylle /rense rabarberne skær dem i passende stykker og kom dem i et fad – Tilsæt sukker og bag dem i ovnen på 150grader i 20 min.
Imens laver du crumbel – Bland groft hakkede mandler sammen med mel, vaniljesukker, sukker, marcipan, smør, havregryn, mysli og bland det sammen til en ensformigt masse.
Tag rabarberne ud og kom hindbær ovenpå og derefter crumbledejen i klumper.
Bag kagen i yderligere 30 min ved 180 grader. Spis hele herligheden sammen med vanilleis eller cremefraiche.
Smuldredej/crumble kan laves på mange forskellige måder. Næste gang vil jeg lave en med æbler og kanel og et lag af smuldredej uden havregryn, men med dobbelt mysli – Så hold øje med siden 🙂