- 8 -12 ladyfinger
- Rabarberkompot:
- - 250g rabarber
- - 100g sukker
- Hindbærcreme:
- -125g marscarpone
- -1 dl piskefløde
- -1 tsk sukker
- -1 tsk vaniljesukker
- -30 g hindbær
- 75 g hindbær til pynt
Min svoger laver den bedste Tiramisu. Jeg skal have fingrene i opskriften, så jeg kan dele den med jer. Jeg har så lavet en sommer Tiramisu som jeg håber kan slå benene væk under ham.
Start med at lave rabarberkompot, tænd for ovnen på 125 grader. Hak rabarberne i stykker læg den i et ildfast fad, drys dem med sukker og bag det i 20-25 min. Saften fra rabarberne kommer du i en dyb skål og ladyfingerne dyppes deri. Det er vigtigt at rabarberen er afkølet helt af inden du lægger din tiramisu sammen med hindbærcremen.
Pisk mascarpone, sukker, vaniljesukker og 30g hindbær med en elpisker til en let crem. Så nu har du dine ladyfingers som er dybbet i rabarbersaft, Rabarberkompot, hindbærcremen, hindbær og mynte til pynt.
Tag 4 skåle eller glas og knus 1 lady finger groft i hver af dem og pres dem lidt ned i skålen læg en spsk rabarberkompot ovenpå, og dæk med et lag hindbærcreme, knus igen en ladyfinger oven på hindbær og tilføj endnu en gang lidt hindbærcreme.
Til sidst pynter du med med friske bær og mynte. Sæt det på køl i ca. 30 min for at opnå den bedste resultat.